Hyvin toimiva ilmanvaihto vaikuttaa työ– ja asumis­viihtyvyyteen, kuten myös kiinteistöjen energia­talouteenkin.

Hyvin toimiva ilmanvaihto on ihmisten terveyden ja viihtyvyyden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Ilmanvaihtojärjestelmä vaikuttaa viihtyvyyteen, työtehoon ja terveyteen sekä kiinteistön energiakustannuksiin. Ilmanvaihtojärjestelmän asennus ja huolto kannattaa teettää ammattilaisella. Lopputulos on aina hyvä sekä kiinteistön omistajan että kiinteistössä oleskelevien kannalta. Hyvä ilmanvaihto pitää myös kiinteistön rakenteet terveinä, jolloin säästytään jatkossakin turhilta korjauskustannuksilta.

Ilmanvaihto­järjestelmien ylläpito.

Ilmanvaihto­järjestelmät vaativat määräajoin suoritettavan ylläpitohuollon, jolla varmistetaan koko ilmanvaihtojärjestemän luotettava toimivuus, paras mahdollinen energiatehokkuus sekä pitkä käyttöikä. 

Erikoisosaamisemme:

  •  Ilmastoinnin ilmamäärien mittaus ja säätötyöt

  •  Vesimäärien säätötyöt

  •  Äänitasomittaukset

  •  Tiiveyskokeet

  •  Huollot, korjaukset ja asennukset

  •  Ilmastoinnin puhdistukset

LVISA-koneissa ja -laitteissa RamiAir luottaa tutkittuihin ja tunnettuihin tavaran toimittajiin.

Ilmanvaihtotuotteet, ilmanvaihtolaitteet ja suodattimet hankitaan luotettavilta tavarantoimittajilta. Tukkureina Onninen, Ahlsell ja LVI –Dahl toimittaa alan parhaat tuotteet.

Kysy myös talotekniikkaan kiinteästi liittyvää automaatioasennusta ja sähköalan urakointia.

Mitään ei jätetä puolitiehen, vaan voit pyytää tarjousta LVISA talotekniikan kokonaisurakoinnista tai osaurakoinnista tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!